Kevät ja syksy 2022

Saksalais-Suomalainen kuoro harjoittelee tällä hetkellä viikoittain Zoomin välityksellä. Kun on taas mahdollista ja kohtuullisen turvallista, kokoonnumme harjoituksiin Saksalaiseen kirkkoon laulamaan yhdessä. Kirkossa meillä on mahdollisuus laulaa riittävän etäällä toisistamme ja sisäilmaakin on runsaasti.

Harjoittelemme parhaillaan iloista ja vauhdikasta madrigaaleista, kuoro- ja kansanlauluista koostuvaa kokonaisuutta, jonka esitämme kevätkonsertissa tiistaina 24. toukokuuta klo 19.00 Saksalaisessa kirkossa. Keväällä harjoittelemme osia Gabriel Faurén Requiemistä, jonka esitämme konsertissa syksyllä.

Uudet laulajat, joilla on kuorokokemusta, ovat erittäin tervetulleita. Ilmoittautuminen Saksalais-Suomalaisen kuoron johtajalle Agnes Goerkelle.

%d Bloggern gefällt das: